Резултатите от търсенето ви

За Нас

Мотото на нашата фирма е: “Заедно можем повече, нека да направим живота Ви шедьовър!‘‘

Как започна всикчо – на шега, без опит, знания и очаквания, но с огромно желание за реализация на всеки проект, с който се захвана. Всички представят себе си в най-добрата светлина, сякаш не правят грешки, знаят и могат всичко.
Моята цел е да бъде истинско, създадено с много любов, труд, кураж и опаковано в стойност. Първия ми проект стартира през 2015г., когато закупих първия си апартамент с цел инвестиция. След покупката дойде и моментът за реновация. Като момиче на 28г. не разбирах нищо от гипсокартон, директни окачвачи, мазилки, шпакловки и прочие, но бързо се научих. Желанието ми бе по-силно от знанията, които имах тогава. След няколко месеца упорита работа, трудности с майстори, материали и кой е правилният избор, създадох моето първо „бижу“. Знаех, че ще има още… усещах го…

Защо „бижу“ ли? Защото това бе началото на нещо истинско и голямо, в което вложих сърцето си и направих от нищото – Дом – който месец по-късно намери своя нов собственик.

Когато получавам признанието, уважението, подкрепата и любовта на непознати хора, разбирам, колко много съм направила. Последва втора, трета, четвърта покупка и пак същите процеси, а след тях и няколко поръчкови апартамента, които се нуждаеха от декорация, дизайнер и някой, който да реализира мечтите им. Сърцето ми се пръскаше на хиляди частици, когато завършвах обект, защото оставях част от него там. По-късно, когато посещавам творениятата си, отново намирам и виждам там любов, в малките детайли, които са останали непокътнати от времето.

През 2018г. създадох ‘‘Ендрева Дизайн Хаузис‘‘. Място, на което човек може да получи комплексно, качествено и бързо обслужване, защото всеки път, когато се захавана с нещо, го правя все едно е за мен и винаги се поставям от другата страна.

Вярвам, че в това се крие успеха – в прозрачността, коректността, лоялността, доверието, опаковани в желание! Затова, под името на моята фирма, стоят думите ‘‘Заедно можем повече“! Всеки ден се уча хората около мен и професионалните курсове. Притежавам бакалавърска степен по икономика и магистърска степен по „Управление на туризма“. През м.Март 2019г. завърших успешно обучението си за лицензиран брокер към Националното сдружение за недвижими имоти и станах и негов член. Имам богат професионален опит в страната и чужбина, убедена съм, че мога да допренеса за развитието и качеството на услугата в този бранш.

Знам и вярвам, че заедно можем повече,

Антония Ендрева

  • Търсене

    € 0 да се € 1,500,000

    Още опции за търсене
  • Категории

Сравняване на обяви